Website beheer

Een website is niet alleen je online visitekaartje en de eerste indruk die je achterlaat, maar ook de online marketing machine van je bedrijf. Mooie uitstraling, gebruiksvriendelijk, meetbaar en aantrekkelijk voor je doelgroep. Ook de vindbaarheid op zoekmachines zoals Google en Bing is van belang.

Een nieuwe look & feel

Kan jouw website een nieuwe look en feel gebruiken? Is het webdesign verouderd, zit het technisch niet helemaal goed in elkaar of wil je beter gevonden worden?  Wij kunnen je helpen!

Door het (her)schrijven van webteksten, blogs, nieuwsberichten en het regelmatig aanpassen van mooie beelden en banners blijf je goed vindbaar. Door hetkoppelen van landingspagina’s, nieuwsbrieven en social mediakanalen en het optimaliseren van SEO maken we er een kloppend geheel van.
Heb je hier zelf geen tijd voor? Geen probleem!
Wij kunnen jouw website beheren en up to date houden.

Een nieuwe webshop of website laten maken?

Een bezoeker beslist in 3 seconden of hij op jouw site blijft. Een cruciaal moment. Daarom is het van belang dat je goed nadenkt over jouw website.

Wil je een website of webshop laten bouwen, geheel in jouw huisstijl? Ook daarmee kunnen we je helpen. Samen met jou ontwikkelen wij een professionele website met een design dat jouw doelgroep aanspreekt én waar jij je doelen mee bereikt en succesvol bent. Een website die bij jouw bedrijf past. Jij bepaalt zelf mee hoe de website eruit moet komen te zien en welke extensies het moet hebben en wij zorgen wij voor mooi hip en gebruiksvriendelijk design. Je website wordt zo ingericht zodat ook alle zoekmachines je kunnen vinden.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, ideeën en vertellen je over onze werkwijze en geven we advies. Daarna sturen wij je een offerte, dan weet je waar je aan toe bent en betaal je niet te veel.

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Heb je vragen over onze diensten, wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of wil je een kijkje nemen in ons portfolio?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag meer informatie.

ADRES:
Rijensestraatweg 46
5101 TH Dongen

E-MAIL:
info@designenonline.nl

TELEFOON:
+31 6 41 99 23 02

Brainstormen, advies op maat, koffie drinken?