Online marketing

Jouw bedrijf helpen groeien met slimme online marketing. Wil jij dat ook? Wij helpen bedrijven om optimaal rendement te halen door de inzet van online marketing.

SEO (Search Engine Optimization)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je online vindbaar wordt voor jouw doelgroep op de juiste zoekwoorden. Door effectief gebruik van SEO technieken is het mogelijk om meer organische bezoekers te trekken naar de gewenste webpagina’s. Om je doelgroep te bereiken en om leads te genereren moet je zichtbaar zijn in de zoekmachines.

Gratis SEO check? Klik hier

SEA (Google Ads)

Heb je ervoor gezorgd dat je organisch vindbaar bent, maar wil je direct meer verkeer en conversies? Met online adverteren bereik je binnen snellere tijd jouw doelgroep binnen de juiste kanalen met een effectief budget. Met de juiste SEA instellingen kun je ervoor zorgen dat jouw advertentie als eerste naar boven komt wanneer er gezocht wordt op een bepaalde term.

Social Media

Wil je social media inzetten voor jouw bedrijf? Wij helpen met concepting, uitwerking en de contentkalender voor posts op onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram. Ook Pinterest behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten? Vraag een offerte aan

ADRES:
Rijensestraatweg 46
5101 TH Dongen

E-MAIL:
info@designenonline.nl

TELEFOON:
+31 6 41 99 23 02

Brainstormen, advies op maat, koffie drinken?