Online communicatie

Je wil je online naamsbekendheid vergroten, mensen enthousiast maken over je bedrijf en producten of diensten onder de aandacht brengen. Maar welk kanaal is hiervoor interessant voor jouw bedrijf? En hoe zet je dat kanaal dan in?
Wie houdt het bij? Help!

Ondernemers en social media

Als ondernemer is social media niet het enige waar je je op moet focussen binnen je bedrijf. Online communicatie kost tijd en vraagt creativiteit om op te vallen. Dus schiet het er helaas vaak bij in. Gelukkig zijn wij er om jou te ondersteunen.

Heb je als ondernemer twijfels bij het nut van socialmedia of ben je huiverig om te starten met socialmedia kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Pinterest of Linkedin? Maar wil je als ondernemer toch goed gevonden worden op het internet? Dan is een combinatie van een website met socialmedia een must.

Wij adviseren over én beheren je social media kanalen en contentkalender voor posts op onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram. We zetten advertentiecampagnes op om nieuwe producten te promoten of acties aan te kondigen. En ook voor digitale nieuwsbriefcampagnes, landingspagina’s op je website of een handtekeningbanner ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je social media inzetten voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag! Socialmedia helemaal uitbesteden? Geen probleem ook dan helpen we je graag!
Ondernemer en veel tijd kwijt aan socialmedia? Wij nemen je graag dit werk uit handen zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf of merk.

Wij zorgen dat jij online groeit!

Vraag offerte aan

Heb je vragen over onze diensten, wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of wil je een kijkje nemen in ons portfolio?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag meer informatie.

ADRES:
Rijensestraatweg 46
5101 TH Dongen

E-MAIL:
info@designenonline.nl

TELEFOON:
+31 6 41 99 23 02

Brainstormen, advies op maat, koffie drinken?