Advies

Een onderneming runnen doe je het liefste zelf en dat kost heel wat tijd. Soms wil je wel eens even met iemand sparren. Wat wil ik nou eigenlijk echt? Waar vind ik meer klanten? Hoe kan ik op een slimme manier mijn omzet verhogen?

Lekker even sparren

 Als je met veel concurrentie en verschillende klanten te maken hebt, is dat niet altijd even makkelijk. Kostbare tijd en kennis ontbreekt vaak om juist deze vragen om te zetten naar ideeën om te zetten naar een succesverhaal.

Wij denken graag met je mee!

Welke tools kun je inzetten om beter gezien te worden? Al wel eens gedacht aan een nieuwsbrief, pakkende Social media of een blog op je website?  Met de juiste online communicatie bereik je nog meer potentiële klanten. We kunnen je helpen met een leuke folder, beursmaterialen of vernieuwende huisstijl. Maar ook eens kijken naar je website, hoe kun je deze met weinig aanpassingen beter laten ‘smoelen’ met kleuren en mooie afbeeldingen. Leuke gadgets om aan je klanten te geven of een op maat gemaakt kaartje voor elke gelegenheid.

Voor nog meer creatieve ideeën en advies maken we tijd.
We kunnen kansen spotten en creatieve ideeën aanleveren waarmee je de concurrent net een stapje voor kunt zijn.
Laten we dus samenwerken, zodat we samen de successen kunnen vieren!

Heb je vragen over onze diensten, wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of wil je een kijkje nemen in ons portfolio?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag meer informatie.

ADRES:
Rijensestraatweg 46
5101 TH Dongen

E-MAIL:
info@designenonline.nl

TELEFOON:
+31 6 41 99 23 02

Brainstormen, advies op maat, koffie drinken?